15 April, 2019 Monday
27 April, 2019 Saturday
1
0
Hakcan Otel

İzmir'de bir eviniz var!

Uygun fiyatlarıyla İzmir'in en iyi aile oteli.

Hakcan Otel bir çok oda seçenekleriyle müşterilerimize esneklik sunmaktayız. Ekonomik oda, standart oda, aile odası, ve eko plus odalarımız ile sizlere 7/24 hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Adnan Menderes Havaalanına 4 km, İzmir fuar alanına 3 km, şehir merkezine ise 17 Km uzaklıkta bulunan otelimiz de sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz.

Hakcan Otel
KEŞFET

Otelimiz

İzmir'in en iyi aile oteli Hakcan Otel'i keşfedin.

Odalarımız

Otelimizin bünyesi altında bulunan oda tiplerimiz siz değerli misafirlerimizin konforu düşünülerek dizayn edilmiş olup, kendinizi evinizde hissedeceğiniz donanıma sahiptir.

Lobi

Yoğun bir günün ardından keyif ile kahvenizi yudumlayabileceğiniz akabinde dostlarınız keyfi vakitler geçirebeleceğiniz alanımızda siz misafirlerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağız.

Açık Büfe

Otelimizin restoranında, türk ve avrupa mutfaklarından en seçkin ve butik örnekler ile damak tadınıza uygun lezzetleri sunmaktayız. Yapmış olduğunuz mükemmel kahvaltımızın tadını unutamayacaksınız.

HAKCAN OTEL

Odalarımız

HABERLER & DUYURULAR

BLOG

EFES ANTİK KENTİ

Efes Antik Kenti, İzmir‘in Selçuk ilçesi sınırlarında yer alıyor. Kuruluşu MÖ 8,600 yıl öncesine uzanan Efes, antik çağda Doğu ile Batı’nın buluştuğu bir noktada bir liman kenti olarak kuruldu. Politik ve ticari gelişmelerle birlikte dünyanın en önemli uygarlık, kültür, bilim ve sanat merkezlerinden birine dönüştü. Roma Devletinin Asya eyaletinin başkentlik yapan Efes, dönemin en varlıklı şehirlerinden biri oldu.

İZMİR DOĞAL YAŞAM PARKI

İzmir Kültürpark Fuarı'nda 18 dönüme kurulan hayvanat bahçesi, 1937 yılında hizmete açılmıştır. 2008 yılında Çiğli Sasalı’daki 425 dönümlük alanda Türkiye’nin ilk Doğal Yaşam Parkı’na dönüştürülmüştür.

ŞİRİNCE

Türkiye’nin en ünlü köylerinden biri olan, otantik Ege atmosferini korumayı başarmış Şirince Köyü, hem yerli hem de yabancı turistler arasında oldukça popüler.